Dekoration af Hørsholm Midtpunkt

I anledning af Hørsholm Midtpunkts 50-års fødselsdag og en stor lysfest producerede og monterede Proventus en iøjnefaldende og kreativ totaldekoration af shoppingcentret.

Vi er stolte af vores faste samarbejde med Hørsholm Midtpunkt, for hvem vi flere gange årligt producerer og monterer dekorationer i forbindelse med events, højtider og udsalg.

Samarbejdet med Hørsholm Midtpunkt bygger på en tillid fra kundens side til Proventus’ kompetencer inden for dekoration i stor skala samt vores dedikation til altid at rykke ud og montere i den tidsramme, der er belejlig for centrets butikker – hvilket ofte er i skæve tidsrum.

Senest har Proventus haft fornøjelsen af at dekorere Hørsholm Midtpunkt i forbindelse med centrets 50-års jubilæum, som blev fejret sammenfaldende med en imponerende lysfest i centret.

Kundens vision

Hørsholm Midtpunkt havde en ambitiøs vision for denne anledning, hvor de ønskede en iøjnefaldende og sammenhængende dekoration, der både skulle markere de 50 år med shopping og samtidig integreres harmonisk med allerede opsatte lysinstallationer. Kunden havde klare idéer om farver, og forventede at udstillingerne skulle forvandle centret til en imponerende helhed.

Sådan løste vi opgaven

Vores kreative team gik i gang med at udtænke løsninger, der kunne opfylde kundens forskelligartede ønsker på en sammenhængende og innovativ måde. Vi udviklede kreative elementer inden for farvetemaet grøn, pink og lilla til dekoration af butikker, vinduer, facader, opholdsområder, lofter og gulve. Arbejdsprocessen involverede flere besøg i centret for at inspicere forholdene i alle 40 butikker og sikre, at vores ambitiøse planer kunne udføres i praksis.

For at imødekomme kundens ønske om samspil med lysfesten foreslog vi at producere butiksdekorationerne i særlige akrylplader med fluorescerende kanter, der lyser af sig selv og skaber en rød tråd mellem dekorationen og lystemaet. 

Ud over akrylpladerne blev der monteret foliedekoration på facader, elevatortårn og karrusel, ligesom vi producerede en skulptur af stablede kasser, produceret i reboard-materiale, som blev folieret for at reklamere for en stor konkurrence. Disse blev selvfølgelig sikret, så de ikke kunne væltes. En imponerende rød løber på 300 meter, som løb igennem hele centret, blev ligeledes en del af den samlede dekoration.

Resultatet

Det endelige resultat var en forvandling af Hørsholm Midtpunkt, hvor dekorationerne udgjorde en imponerende og sammenhængende helhed.

Kunden værdsatte vores evne til at omsætte deres visioner til virkelighed og var så glade for resultatet, at elementerne fik lov til at pynte i centret meget længere end oprindeligt planlagt.

Hos Proventus sætter vi en ære i altid at tage de ekstra skridt, der kræves, for at realisere kundens visioner, og denne opgave er et godt eksempel på, at den indsats altid betaler sig. Det var en stor fornøjelse at løse opgaven, som krævede innovative og specialdesignede løsninger, som fuldstændig forandrede centrets udtryk.

Vi ser frem til fortsat at samarbejde med Hørsholm Midtpunkt og til at levere kreative løsninger, der gør shoppingoplevelsen særlig for de besøgende.

Se andre nyheder og cases