Vi tilbyder bl.a.

Når firmabilen mangler reklame

Virksomheden opnår stor synlighed, når den har biler med reklame ude på vejen. Et reklame folie er en genial løsning for virksomheden, der ønsker mere synlighed. Samtidig er det en rentable måde at profilere og markedsføre sig via denne kanal. Det er til og med en reklame du vil have år efter år, slidstærk og holdbar.

Uanset om du søger en enkle løsning, med en simple reklame, for eksempelvis din hjemmeside. Eller du har et ønske om at få hele bilen pakket ind, så kan vi hjælpe dig med dette. Vi tilbyder naturligvis også en folie med 2 linjer, hvor du kan tilføje lidt mere end en linje, du har frit råderum til at skrive, præcis det du ønsker til din firmabil.

Teksten kan gøres personlig med en række skrifttyper og størrelser, jeres slogan kan tilføjes eller logo.

Tryk af bøger i små og store oplag

Proventus Grafisk hjælper vi dig med din produktion. Vi kan vi hjælpe dig igennem hele processen med layout, bogombrydning, print-on-demand mv. Så din bog bliver præcis det du gerne vil have.

Folie tekster til vinduer & alt andet…

Folietekster kan bruges til biler, vinduer, plader, båden, postkasser m.m. Designet bestemmer i selv, produktet Folietekster består af bogstaver/tal udskåret i folie, som man sætter på vinduer og andet, ved hjælp af applikationstape. På denne måde er det kun bogstaverne der er tilbage uden baggrund.

Lad os klare din distribution

Vi stortrives, når der er mange ting at holde styr på. Så du kan trygt overlade udsendelser af dine reklamematerialer til os. Uanset hvor mange individuelle ting der skal med i forsendelsen, så pakker vi til et 12-tal med pil opad. Og vi tager os kærligt af distributørfirmaerne, så du kun behøver at spekulere på din næste kampagne. Skulle der blive behov for opbevaring af materialer i kortere eller længere tid, så har vi også faciliteterne til det.