Folie indpakning af biler eller omlakering?


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/proventus.dk/public_html/wp-includes/media.php on line 1206
Folieindpakning af biler

Hvorfor indpakning i stedet for lakering?

Der er mange af vore kunder der er i tvivl om hvorvidt de skal få pakket deres bil ind, i stedet for at lakere den. En lakering kan koste mellem Kr. 15.000,00 og Kr. 30.000,00 afhængigt af kvalitet og metode. Hvor en indpakning kan koste mellem Kr. 10.000,00 og 20.000,00 afhængigt af materiale og omfanget af projektet.

Delvis indpakning af f.eks.tag og/eller køler, kan gøres langt billigere end hvis det samme skulle opnås med lakering. Udover prisforskellen er der MANGE fordele, der ikke fås ved lakering, særligt den billige slags. En billig lakering vil se godt ud i starten, men vil med årene falme og blive slidt. En professionelt indpakket bil vil derimod se fantastisk ud i en længere årrække.

Folieindpakning af biler7 grunde til at indpakke din bil

Pris: En kvalitets lakering kan nemt koste imellem Kr. 12.000,00 og Kr. 30.000,00 afhængigt af farve og kvalitet. Professionelt indpakkede biler med den højeste kvalitet af folie, kan koste mellem Kr. 10.000,00 og 20.000,00 og vil have en levetid på 4-10 år afhængigt af folien. For en brøkdel af prisen på en lakering, kan man have sin bil pakket ind så længe eller kort tid man ønsker.

Gensalg: At være i stand til at vedligeholde den originale lakering, øger gensalgsværdien, i forhold til hvis man har omlakeret bilen. Hvis man gerne vil have stærke farver på sin bil, kan det være svært at sælge den videre, men en folie indpakning kan altid fjernes ved eventuelt videresalg.

Utallige muligheder:

I det du har købt en bil, ville du muligvis have noget anderledes eller en farve der ikke var mulig at få fra fabrikken. Det er her at folie gør dig i stand til at gøre dine fantasier til virkelighed. Med en folieindpakning kan du stå ud af mængden, med en enestående bil der passer til din personlighed. Hvis du efter et par år får lyst til at ændre udseendet igen, kan vi hurtigt fjerne den gamle folie og pakke den ind i en ny.

Monteringstid:

Når du vælger at få lakeret din bil, skal du tit og ofte stå uden transport i op til 2 uger eller længere. Vælger du derimod folieindpakning til din bil, kan vi transformere den totalt i løbet af 1 dag, og du vil dermed kun kortvarigt skulle undvære din bil.

Beskyttelse:

Hver centimeter der er dækket af folie på din bil, beskytter lakeringen inden under imod både ridser, aldring og at falme. Folie til bilindpakning er utrolig holdbart og fungerer som et skjold, og beskytter imod slitage ridser, stenslag etc.

Nem vedligeholdelse:

Vokser du konstant din bil? Tillad dig selv at nyde, aldrig at skulle vokse din bil igen. Folieindpakninger er utroligt nemme at vedligholde, og ser helt nye ud efter vask med kun sæbe og vand. Lang holdbarhed, sikker afmontering: Høj kvalitet af bilfolie, holder i lang tid og kan nemt og sikkert fjernes igen. En folies levetid er meget afhængigt af hvor meget bilen skal stå ude og stå i solen. Ved at holde bilen i en garage kan foliens levetid maximeres. Folien kan fjernes sikkert indenfor foliens levetid på 4-10 år og vil ikke skade lakeringen indenunder. Tværtimod står lakken intakt som før den blev pakket ind.

Lad os hjælpe dig med at få visualiseret din nye dekoration af din bil på tegning før du beslutter. Helt gratis og uforpligtende.

 

Se mere om bilreklamer her

Se mere på vore webshop her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *